Profiel Marijn Donkervliet

Over mij
Ik ben een ervaren en communicatief sterke zorgmanager, die graag initiatieven neemt en blij wordt van het verbinden van mens en organisaties. Het ondersteunen, coachen en aansturen van professionals en teams in de zorg geeft mij al jarenlang enorm veel positieve energie. Ik voel me thuis op verschillende niveaus, of dat nu de werkvloer of de bestuurskamer is. Ik weet mensen, belangen en doelstellingen bij elkaar te brengen door zaken in perspectief te zetten en te structureren. Daarbij benut ik mijn netwerk en brede kennis in de zorg en wet- en regelgeving.

Anderen zien mij als iemand met gevoel voor humor, ruimdenkend en inspirerend, een goede luisteraar, koersvast en met relativeringsvermogen.

Vaardigheden
Analytisch, strategisch, ondernemend, verbindend, structurerend, netwerker.

Opleiding
Radboud University / Radboud Management Academy

Post-Master, Strategische Innovatie in Cure en Care
Strategie, marketing en financiering; Organisatiestructuren & experimentele sturing in een gemengd bestel; Effectanalyse in het sociale domein; Het managen van professionals in de zorg; Samenwerking en institutionele arrangementen; Transformatiemanagement.

NVTZ Academie
Goed toezicht verdient goede ondersteuning.
Ontwikkelingen in toezicht; van (bestuurs)secretaris naar governance geweten; governance actualiteiten; wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).

Boerhaave / Loyens & Loeff
Registeropleiding, Compliance officer in de zorg
Kwaliteit en veiligheid; Privacy, markt- en mededingingstoezicht; Financiering en governance in de zorg; Risk management.

InHolland Academy, Alkmaar
Post-HBO Bedrijfskunde zorg en welzijn (voorheen: Post HBO hoger management)
Kwaliteitsmanagement; Strategie en strategisch beleid; Ontwerpen en veranderen van zorgprocessen; Coachend leidinggeven; Probleemherkenning en -oplossing; Strategisch personeelsmanagement; Verandermanagement; Projectmanagement.

InHolland, Diemen
HBO Management in de Zorg

Zie ook mijn LinkedIn profiel voor meer informatie!


Top