LIVING & WORKING

HET FIJNE VAN WEG GAAN IS THUIS KOMEN

Als het hek langzaam opengaat, bent u thuis. De achterdeur brengt u via de bijkeuken met opslagruimte, in de keuken en aansluitend de gezellige woonkeuken. De marmeren gang leidt naar de grote woonkamer met uitzicht op de tuin en vijver. Tegenover de woonkamer ligt de bibliotheek waar het fijn werken is. Tot rust komt u in de aangrenzende serre met openslaande deuren naar de tuin, waar ‘s zomers tot laat getafeld kan worden. Terug in de gang vindt u het voorportaal met de fraai bewerkte eiken voordeur. 

– Woonkamer: 63 m2 x 3,8 m hoog
– Bibliotheek: 42 m2 x 3.8 m hoog
– Serre: 19 m2 x 3,5 m hoog

Woonkamer en Bibliotheek  07 

 SPACIOUS YET COZY LIVING AND WORKING

When the gate slowly opens, you are home. Welcome says the house. The back door takes you through the utility room with storage space to the cozy double kitchen. The marble hallway leads to the large living room overlooking the garden and pond. Opposite the living room is the library where the fine work one can work in peace. Where the adjoining sunroom is a nice place for late summer dinning. Back in the hallway you will find the entrance hall with the beautifully carved oak door. The house has a basement, where you will find the boiler room, the laundry room and the large wine cellar where wines are waiting for a good moment to be opened with family and friends.

Living room: 63 m2 x 3,8 m high

Library: 42 m2 x 3.8 m high

Sunroom: 19 m2 x 3,5 m high

Kitchen Landgoed

De rijkdom van overal de ruimte

De essenhoutentrap brengt u naar de eerste etage, waar de kamers met hun 3 meter 80 al nét zo hoog zijn als die beneden. U vindt er de hoofdslaapkamer met zijn balkon en 3 meter hoge openslaande deuren. De brede inloopkleedkamer met doorgang van de slaapkamer naar de grootse badkamer, met inloop-douche en Engelse rain shower. Er tegenover liggen de twee kinder- of gastenkamers met een prachtig uitzicht. Deze ruime kamers delen samen de fraaie oud marmeren doucheruimte. De trap brengt u naar de overweldigend grote en 7 meter hoge zolder van 100 vierkante meter. 

Weekenden die voelen als vakanties

De gastvrijheid op Donkervliet is vaak beschreven. Door de eeuwen heen hebben haar bewoners hun vrienden en kennissen laten genieten van het buitenleven. Ook nu nog biedt Donkervliet alles dat van weekenden feesten maakt. De van grote lichtkoepels voorziene speel- en hobby-zolder of atelier, de fitness en massageruimte in het bijgebouw, waar ook de eigen squash-baan is ondergebracht. En niet te vergeten de 6 persoons sauna. En na sport en spel. Is het genieten van een mooie fles wijn uit de grote wijnkelder. Genieten met vrienden en de hele familie aan de eettafel, bij de open haard of heerlijk buiten in de boomgaard of bij een groot kampvuur achter in de tuinen.

– Zolder: 100 m2 x 6.40 m hoog.
– Massageruimte: 25 m2
– Squasbaan: wedstrijd afmetingen
– Fitness : 50 m2 met douche en sauna.

Cellar and Addick 

Vier seizoenen genieten

De tuin van Donkervliet vraagt om groene vingers of een groen hart. Er is altijd wat te doen. Aan de druif, de prachtig grote rodondendrons wiens nazaten op verschillende plekken in de tuin staan, of aan de vijver. De boomgaard met vele soorten en volgordelijk rijpe appels en peren vraagt om aandacht. En wilt u genieten van de noten, bramen en bessen dan zult u de talrijke vogels vóór moeten zijn. Daarentegen is de beloning groot. Eigen fruit, veel te delen. Genieten van de verschillende terrassen, waardoor er altijd wel een rustig plekje is. Maar ook in de overtuin is het genieten. Op de steiger of het bordes.Waar passanten u lof toezwaaien en complimenteren met uw rijke bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.